Groen Lintje

Vrijdag 24 juni ontvingen we een Groen Lintje van GroenLinks Alkmaar. Groene lintjes zijn bedoeld voor mensen en organisaties die zich inzetten voor duurzaamheid, natuur en milieu.

Op het Stadsstrand De Kade werden aan het eind van de middag de winnaars bekendgemaakt. Van de vijftien genomineerden ontvangen drie organisaties een lintje. Behalve onze stichting konden ook Wereldwinkel Alkmaar en Urban Earthship hun lintje in ontvangst nemen.

Na een inleidend woord van Feiko van der Veen, fractieondersteuner van GroenLinks, speldde raadslid Rosina Diktas de lintjes op en de winnaars werden verwend met een doos heerlijke wijn.

Alle genomineerden kregen een handig lunchkoeltasje. Onze eigen burgemeester van Oudorp richtte nog een woord tot het publiek en onderstreepte nogmaals het belang van de mooie Oudorperhout.
Na de uitreiking waren er hapjes van de barbecue, salade en tzatziki. Natuurlijk met een drankje erbij.
ACTIVITEITEN 2011-2016
ACTIVITEITEN