Lustrum van de Stichting Oudorperhout

In 2011 werd door een aantal betrokken natuurliefhebbers de Stichting Oudorperhout opgericht en bevestigd met een notariƫle acte.

In 2016 vierde de Stichting Oudorperhout het eerste lustrum en schreef hiervoor een foto- en tekenwedstrijd uit met mooie prijzen voor de winnaars.

Op zaterdag, 24 september werd het Lustrumfeest gecombineerd met Burendag en de uitreiking van de prijzen voor de winnaars van de foto- en tekenwedstrijd.

Beeldend kunstenaar Marcel Blekendaal, polderwachter en polsstokspringer leidde het gezelschap met een verhalende wandeling door de Oudorperhout.

Onze stichting heeft vanwege haar lustrum in 2016 een kwartetspel ontworpen. Een kwartetspel waarbij kennis wordt getest van alles wat er in de Oudorperhout voorkomt.
Op dit lustrumfeest werd het eerste kwartetspel overreikt aan wethouder Nagengast.

ACTIVITEITEN 2011-2016
ACTIVITEITEN