Natuurwerkdag

Zaterdag 2 maart organiseert onze stichting samen met Stadswerk072 weer de halfjaarlijkse natuurwerkdag in de Oudorperhout. Zoals voorgaande jaren gaan we wilgen knotten, afgezaagde takken verzamelen en zwerfvuil opruimen.

Deze keer komen we vanaf 09:30 uur samen in de mooie molen van ons bestuurslid Tom Kreuning, strijkmolen D, Molenkade 8, 1829 HZ Oudorp NH.

Na koffie en/of thee en verdeling van taken gaan we op pad. Stadswerk072 zorgt voor materialen en een lunch, die we in de molen gebruiken. We gaan door tot uitelijk 15:00 uur. Een deel van de dag meedoen kan natuurlijk ook. Jongeren en kinderen kunnen meehelpen onder leiding van hun ouders.

We hebben werk voor maximaal 20 personen. Graag aanmelden bij: tom.vanhemert@stichtingoudorperhout.nl .