Stichting Oudorperhout

e-mail: administratie@stichtingoudorperhout.nl

Tom van Hemert

secretaris

Ik werk bij de Koninklijke Marine in Den Helder.

Ik ben sinds kort bestuurslid van de Stichting Oudorperhout, omdat ik geef om de natuur en zelf graag de Oudorperhout in trek om er foto's te maken of met een natuurwerkdag lekker de handen uit de mouwen te steken.

tom.vanhemert@stichtingoudorperhout.nl

Dirk Barendregt

educatie

Ik ben bioloog en heb vele jaren les gegeven in het voortgezet onderwijs. Ik vind het nog steeds leuk om anderen iets te laten zien van de onbegrijpelijke natuur. Met name houd ik van vleermuizen en eendagsvliegen en natuurlijk ook van de koning van de weide: de Grutto.

dirk.barendregt@stichtingoudorperhout.nl

Annet Onderwater

communicatie

Ik woon sinds 1989 in Oudorp. Nu ik niet meer werk en de kinderen de deur uit zijn, vind ik het leuk om in mijn eigen omgeving iets te doen. Ik hou van buiten zijn, genietend van de natuur. Ik fiets en wandel graag en af-en-toe loop ik een rondje hard. Ook dit kan in de Oudorperhout. Ik draag graag een steentje bij om dit gebied mooi te houden.

communicatie@stichtingoudorperhout.nl

Piet van Waveren

voorzitter

Ik ben arts en heb vele jaren gewerkt binnen de verslavingszorg. Evenals in de gezondheidszorg is in de Oudorperhout preventie een belangrijke pijler. Helpen voorkómen dat de weidevogelstand nog verder achteruit gaat is voor mij de belangrijkste drijfveer me in te zetten voor de stichting. Mijn favoriet: de tureluur.

piet.vanwaveren@stichtingoudorperhout.nl

De Stichting Oudorperhout bestaat sinds 16 maart 2011.

Hans Schouten, Dirk Barendregt, Piet van der Linden en Marian Zeegers vormden toen het bestuur. Later trad Jippe Kreuning nog toe, in 2015 vervangen door zijn vader Tom Kreuning.

Marian Zeegers overleed in 2013 en werd vervangen door Marjan Waltman.

Zonder de enorme inzet van deze mensen zou de Stichting Oudorperhout niet van de grond gekomen zijn. We zijn de bestuursleden van het eerste uur dan ook heel dankbaar voor hun inzet door de jaren heen.

In april 2019 is er een wisseling in het bestuur gekomen. Nieuwe mensen met een frisse blik, gesteund door de oude garde, gaan de Stichting nu leiden.

Peter Op ’t Eijnde

penningmeester

Mijn beroepsmatige vaardigheden op het financiële terrein heb ik opgedaan met name als financieel beleids- medewerker van de provincie Noord Holland.

Ik ben nauwgezet en hecht aan de ontwikkeling van de natuur in mijn leefomgeving. Bovendien draagt dit bij aan mijn inburgering in Alkmaar, de stad waar ik sinds kort woon.

peter.opteijnde@stichtingoudorperhout.nl