Plaatsing informatiebord

11 augustus 2015 vond de feestelijke onthulling plaats van het informatiepaneel, waaraan onze stichting ruim een jaar heeft gewerkt. Vele genodigden kwamen naar deze bijzondere gebeurtenis. Het bord is voor de Oudorperhout ontworpen door het familiebedrijf Polychromal en toont informatie over de flora en fauna in onze polder. De avond ervoor was het bord vakkundig geplaatst door Veeken Tuinprojecten.

Het bord werd onthuld door Eric Hensen van Polychromal en Frits Oudshoorn, Beheerder Groen bij Stadswerk072. Terwijl iedereen genoot van de prachtige zomermiddag en de drankjes en hapjes verzorgd door Snackhouse Lobo, verrichtte de burgemeester van Oudorp de trekking van de loterij die onze stichting had georganiseerd. De hoofdprijs, het net verschenen boek De grutto door Albert Beintema, werd gewonnen door Allard Pliester van Stadswerk072.

ยง