Stichting Oudorperhout streeft altijd naar een zorgvuldige controle van de informatie die wij via de website op het internet plaatsen. De informatie wordt regelmatig door ons gecontroleerd. Aan de gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Stichting Oudorperhout aanvaart geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
Ondanks voortdurende aandacht voor de kwaliteit van onze berichtgeving kunnen wij niet garanderen dat de informatie op onze website steeds correct of volledig is.
Stichting Oudorperhout behoudt zich het recht voor om de informatie op haar website te allen tijde te verbeteren of te wijzigen.

We stellen het op prijs als je melding maakt van onduidelijkheden of onvolkomenheden. Dit kan via e-mail: administratie@stichtingoudorperhout.nl

Gebruiksrecht foto’s
De foto’s op deze website zijn gemaakt door een groot aantal fotografen en wij hebben toestemming om ze te gebruiken. Ze mogen op geen enkele wijze worden gebruikt zonder toestemming van ons of de fotograaf.

Inhoud van derde sites
Deze website bevat verwijzingen (links) naar andere sites. Stichting Oudorperhout kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de inhoud of het functioneren van websites van derden waarnaar wordt verwezen. Het gebruik van een verwijzing is voor risico van de gebruiker.

Privacy
Lees hier onze privacy regels.

Deel dit: