Wil je donateur worden van de Stichting Oudorperhout, dan kan dit door onderstaand formulier in te vullen (velden met een * zijn verplichte invulvelden) en het aangegeven bedrag over te maken op bankrekeningnummer: NL 75 TRIO 021 239 78 42 t.n.v. Stichting Oudorperhout. Je ontvangt dan onze nieuwsbrieven en wij houden je op de hoogte van onze activiteiten en excursies. Onze excursies zijn gratis toegankelijk voor onze donateurs. Niet-donateurs betalen 3,00 euro per persoon.

ANBI
Lees hier meer over onze ANBI status.

Inschrijfformulier donateur
Onze administratie is niet geautomatiseerd. Graag na invullen van onderstaand formulier zelf het aangegeven bedrag overmaken. Elk jaar in januari/februari vragen wij onze donateurs per email nieuwsbrief om opnieuw een bedrag over te maken.

Donateurs worden op de hoogte gehouden van onze activiteiten door middel van een e-mail nieuwsbrief. Hiervoor gebruiken wij je adresgegevens. Afmelden voor de nieuwsbrief kan altijd via een link onderaan elke nieuwsbrief. Lees hier meer over onze privacy regels.

Helpende handen

Wil je ons helpen met hand-en spandiensten? Bijvoorbeeld zwerfvuil opruimen, foto’s beschikbaar stellen of je expertise in natuur of cultuur delen met een groep geïnteresseerden; we kunnen veel hulp gebruiken:

zwerfvuil opruimen: rommel@stichtingoudoperhout.nl

overige activiteiten: administratie@stichtingoudorperhout.nl

Deel dit: