In 2020 staan de volgende excursies op het programma. Er kunnen nog wijzigingen in het programma aangebracht worden. We houden je via de website en onze social-media kanalen op de hoogte.

Gratis voor donateurs
Voor alle excursies geldt: heb je in het lopende jaar een donatie gedaan aan de Stichting Oudorperhout, dan is meedoen aan de excursies gratis. Aanmelden als donateur kan hier.
Voor niet-donateurs is de prijs € 3,00 per persoon. Dit bedrag graag contant en gepast meenemen en aan de excursieleider betalen.

Aanmelden is verplicht
Dit kan bij dirk.barendregt@stichtingoudorperhout.nl. Je ontvangt dan per mail meer informatie over de starttijd en verzamelplek. Over het algemeen zijn de excursies in de ochtend, de vleermuis-excursies zijn ’s avonds.

Tureluur

Vogelexcursies

door: Hans Schouten
De vogelexcursies starten om 10.00 uur. Verzamelen bij De Vuyk in Oudorp (t.o. huisnummer 14)

Zondag 15 maart
Verzamelen om 10.00 uur op de parkeerplaats bij de Vuyk (tegenover huisnummer 14). Vooraf opgeven is wel noodzakelijk: dirk.barendregt@stichtingoudorperhout.nl. Graag aangeven met hoeveel personen je komt.

Maandag 13 april (2de Paasdag)
Zondag 17 mei (Nationale Vogelweek)

vleermuis oudorperhout

Vleermuisexcursies

door: Dirk Barendregt
De vleermuisexcuries zijn in de avond, als het donker wordt. Exacte starttijd ontvang je per mail, als je je opgegeven hebt.

Woensdag 22 april
Woensdag 1 juli
Donderdag 17 september

Akkerdistel

Plantenexcursie

door: Rutger Polder

Zondag 7 juni

Keizerlibel

Vlinders en libellen

door: Wilbert Kerkhof

Zondag 14 juni

waterbeestjes

Waterbeestjes

door: Dirk Barendregt

Zondag 30 augustus

Winterwandeling

In het weekend van zaterdag/zondag 19/20 december.