Helaas zijn we genoodzaakt onze excursies tot 1 juni af te lasten. Voor ieders gezondheid is dit het besluit dat wij moeten maken. En dat spijt ons bijzonder.
Zodra het mogelijk is om weer excursies te organiseren zullen we dit direct kenbaar maken. Want wat valt er veel te zien in onze mooie Oudorperhout.
In de tussentijd zitten we niet stil. We plannen leuke nieuwe activiteiten voor betere tijden. En houdt deze website in de gaten! Binnenkort lanceren we spelletjes voor de kinderen die nu niet naar school gaan. Zo kunnen zij thuis alsnog leren over en bezig zijn met de natuur.

In 2020 staan de volgende excursies nog op het programma. Er kunnen nog wijzigingen in het programma aangebracht worden. We houden je via deze website, onze e-mail nieuwsbrief en onze social-media kanalen op de hoogte.

Gratis voor donateurs
Voor alle excursies geldt: heb je in het lopende jaar een donatie gedaan aan de Stichting Oudorperhout, dan is meedoen aan de excursies gratis. Aanmelden als donateur kan hier.
Voor niet-donateurs is de prijs € 3,00 per persoon. Dit bedrag graag contant en gepast meenemen en aan de excursieleider betalen.

Aanmelden is verplicht
Dit kan bij dirk.barendregt@stichtingoudorperhout.nl. Je ontvangt dan per mail meer informatie over de starttijd en verzamelplek. Over het algemeen zijn de excursies in de ochtend, de vleermuis-excursies zijn ’s avonds.

Tureluur

Vogelexcursies

In 2021 plannen we nieuwe vogelexcursies.

vleermuis oudorperhout

Vleermuisexcursies

door: Dirk Barendregt
De vleermuisexcuries zijn in de avond, als het donker wordt. Exacte starttijd ontvang je per mail, als je je opgegeven hebt.

Woensdag 1 juli
Donderdag 17 september

Akkerdistel

Plantenexcursie

door: Rutger Polder

Zondag 7 juni

Keizerlibel

Vlinders en libellen

door: Wilbert Kerkhof

Zondag 14 juni

waterbeestjes

Waterbeestjes

door: Dirk Barendregt

Zondag 30 augustus

Winterwandeling

In het weekend van zaterdag/zondag 19/20 december.