Deze natuurwerkdag verzamelen we op twee locaties:  in de sfeervolle stolpboerderij van de fam. Tamis aan de Munnikenweg 8 en bij de Molen D aan de Molenkade 8 te Oudorp. Na een kop koffie, thee of limonade gaan we met goed gereedschap en beschermende handschoenen en helm op pad om in de Oudorperhout te werken.
Tussen de middag wordt door de gemeente Alkmaar voor een heerlijke en welverdiende lunch gezorgd. Ook dieetvoeding is mogelijk. Wie na de lunch nog zin heeft om verder te gaan, kan nog lekker een paar uurtjes door bikkelen!

We zullen extra maatregelen nemen om besmetting met COVID-19 te voorkomen. Deelnemers krijgen ruim van tevoren instructies toegestuurd zodat we de dag voor iedereen zo veilig mogelijk kunnen laten verlopen. Daarom is opgeven verplicht via de mail: tom.vanhemert@stichtingoudorperhout.nl. Geef in je mail s.v.p. aan of je wilt Helpen met wilgen knotten of zwerfvuil opruimen.

Voor gereedschap wordt gezorgd. Voor warme en/of droge kleding en veilige schoenen niet; kom goed voorbereid naar deze Natuurwerkdag!
We werken van 09.30 uur tot 15.00 uur.

Natuurwerkdag 7 november 2020
Deel dit: