We kijken terug op een succesvolle fotowedstrijd #gruttofoto. Er waren vijfentwintig deelnemers die samen ruim veertig prachtige foto’s hebben ingezonden. De kwaliteit van de foto’s was hoog, het was daarom lastig een oordeel te vellen. Onder voorzitterschap van fotograaf Joop Boek is dit toch gelukt. Dit zijn de prijswinnaars:

1e prijs Mariline Limbertie: Bushnell Prime verrekijker
2e prijs Peter Schoen: Pentax Papilio 6,5×21 verrekijker
3e prijs Paul van Berkum: Benro BK10 Mini Tripod and Selfie Stick
4e prijs Anita Leek: Joby GripTight One ministatief

Daarnaast heeft de jury besloten om drie mensen een eervolle vermelding te geven, dit zijn Jos Hollenberg, Gea Swart en Sabrina Boerman. Zij ontvangen een cadeaukaart van Cameraland ter waarde van € 15,-.

Tegenover de vele aanmeldingen van volwassen staat het geringe aantal inzendingen van jeugd kinderen. De jury heeft besloten om Thije de Jong bij de categorie jeugd een aanmoedigingsprijs te geven. Hij was de enige inzender, maar de kwaliteit van zijn foto’s is zo goed dat hij een Joby GripTight One ministatief heeft gewonnen.

Het geringe aantal inzendingen van kinderen was te weinig om prijzen uit te loven. Wel krijgen deze inzenders (Joep van Hemert en Norah Overtoom) een cadeaubon van de Legowinkel.

De prijsuitreiking zal (onder voorbehoud) plaatsvinden op 21 augustus in De Oever om 19.00 uur. De prijswinnaars hebben daar al een uitnodiging voor ontvangen.

De eerste prijs foto ziet u bij dit bericht. De komende periode komen alle foto’s voorbij.

Prijswinnaars fotowedstrijd #gruttofoto
Deel dit: